Onderhoud materiaal

Laat je materiaal onderhouden door Snow-Made

Goed voorbereid op wintersport

ONDERHOUD VAN JE MATERIAAL DOOR SNOW-MADE

Bij Skischool Oosterhout zijn we gepassioneerd door wintersport, en we begrijpen hoe belangrijk het is om goed onderhouden ski’s en snowboards te hebben voor een geweldige ervaring op de piste. Daarom bieden we in samenwerking met Snow-Made hoogwaardige onderhoudsbeurten aan om ervoor te zorgen dat jouw uitrusting in topconditie is, zodat je vol vertrouwen de pistes op kunt gaan.

Sn0w-Made

Snow-Made is een lokaal bedrijf gespecialiseerd in handmatig onderhoud van ski’s en snowboards. Al het materiaal wordt met zorg behandeld en handmatig onderhouden. Op deze manier wordt elke ski nauwkeurig onderhouden. Wij zijn dan ook toegewijd aan het leveren van de beste zorg voor jouw ski’s en snowboards. Wij onderhouden het materiaal handmatig om ervoor te zorgen dat je uitrusting optimaal presteert.

Waarom materiaal onderhouden?

  • Verbeterde Prestaties: Onze diensten zorgen voor een soepel glijdend materiaal op de sneeuw, waardoor je meer controle hebt en betere prestaties kunt leveren. De hotwax blijft langer in de ski waardoor jij je hele vakantie kan genieten van het onderhoud.
  • Verlengde Levensduur: Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van jouw uitrusting, waardoor je kunt genieten van vele seizoenen van plezier in de bergen.
  • Veiligheid: Goed onderhouden ski’s en snowboards zorgen voor een veiligere ervaring op de pistes, met verbeterde grip en manoeuvreerbaarheid.
  • Perfect geslepen materiaal: het materiaal wordt handmatig geslepen. Het materiaal wordt door de expert gecontroleerd, geslepen en gepolijst. Dit zorgt voor scherpe ski’s met veel grip en draaivermogen. Bramen, roest en oneffenheden worden er zo veel mogelijk uitgehaald. Ski’s worden altijd hangend geslepen en zo nodig handmatig radiaal geslepen. Dit zorgt voor beter draaiende ski’s met nog meer grip.

Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te adviseren over de beste behandeling voor jouw uitrusting.

Je kunt bij ons uit 5 onderhoudsbeurten kiezen:

✔️ Waxen: Waxen en polijsten € 20,-
✔️ Kleine onderhoudsbeurt: Waxen, kanten slijpen en polijsten € 25.-
✔️ Kleine onderhoudsbeurt super: inclusief structuur inslijpen en radiaal tunen € 45,-
✔️ Grote onderhoudsbeurt: Repareren, waxen, kanten slijpen en polijsten € 45,-
✔️ Grote onderhoudsbeurt super: inclusief structuur inslijpen en radiaal tunen € 55,-

Heb je interesse om je onderhoud in de toekomst zelf te doen? Volg één van onze wax & slijp clinics, meer informatie vindt je hier.

Life is better on the slopes!

Aanbod

VOORWAARDEN

Materiaal kan tijdens openingstijden afgegeven worden bij Skischool Oosterhout.
Doorgaans is het materiaal na 7 werkdagen klaar om opgehaald te worden.

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Are you ready to ski or snowboard?

Veelgestelde vragen

Na het reserveren van de les heb je een bedenktijd van 7 dagen, neem hiervoor binnen 7 dagen contact op met info@skischool-oosterhout.nl. Vind de eerste les plaats binnen deze 7 dagen dan vervalt helaas de bedenktijd.

Vanwege uw veiligheid is het helaas niet mogelijk te vrij skiën op de rollerbaan. Er moet ten alle tijden een instructeur aanwezig zijn voor het bedienen van de baan.

Je bent altijd 15 minuten voor je les aanwezig bij de skischool zodat je omgekleed klaar staat bij de start van je les. Elke les bestaat uit 3 blokken van 10 minuten op de rollerbaan. Dit zorgt er voor dat je tussen de blokken voldoende tijd hebt om te rusten en weer op kracht te komen voor het volgende blok.

Dit kan helaas niet, per les moet gekozen worden tussen skiën of snowboarden. Wil je toch beide leren? Geen probleem, je kunt 2 losse lessen boeken.

Dat is geen probleem, tot 48 uur voorafgaand van de les kun je deze kosteloos verplaatsen. Dit geldt helaas niet voor een cursusles, deze kunnen niet verplaats worden. Neem hiervoor contact op met info@skischool-oosterhout.nl.

Je bent nooit uitgeleerd, wij willen dan ook onze gasten stimuleren, motiveren en triggeren om te blijven leren. Tussen skiën of snowboarden op een rollerbaan of in de sneeuw zit veel verschil. Op de rollerbaan leggen we vooral de focus op de techniek en het perfectioneren van je techniek. Door middel van de spiegels en 1 op 1 coaching zul je al snel merken dat je techniek en balans gevoel snel vooruit gaan.

Een specifiek aantal is lastig te zeggen, dit hangt af van het resultaat wat je wilt behalen. Gemiddeld zijn 6 tot 9 lessen voldoende om goed voorbereid op vakantie te gaan. Wij bieden proeflessen aan zodat we samen uw wensen en doelen kunnen bepalen.

Jazeker, u kunt voor meer informatie contact opnemen met info@skischool-oosterhout.nl.

Het gebruik van ski/snowboard zit bij de les inbegrepen. Wilt u gebruik maken van onze schoenen/ helm dan kunt u deze huren voor €4,- per stuk per les.

Dit skischool hanteert op de rollerbaan een helmplicht. Ben je niet in het bezit van een hem? Bij skischool Oosterhout kun je per les een helm huren.

Nee. Bij ons is het niet koud, je hebt dus geen handschoenen nodig.

Er zijn helaas geen lockers aanwezig, neem dus alleen essentiële spullen mee.

Eigen schoenen en helm is zeker aan te raden. Ski/ snowboard gebruikt u altijd van de skischool, deze zit niet bij de les inbegrepen. Wij hebben speciale materialen voor op de baan zodat het beste les rendement behaald wordt.

Bij ons op de rolbaan is het niet koud, wij raden dan ook aan om lekker zittende kleding aan te trekken die niet te warm is. Bij voorkeur een dunne skibroek en anders een lange broek. De baan is vochtig dus je kleding kan nat worden. Het is verstandig om hier rekening mee te houden. Net zoals in de bergen is het verstandig om meerdere laagjes aan te doen, zodat je altijd een laag kan uitdoen. Vergeet uiteraard je ski/ snowboard sokken niet.