Wintervoorpret met het hele gezin

Het begint in Nederland!

Samen wintersportplezier beleven, dát maakt het zo leuk. Van de eerste glij-ervaring tot ploegbocht tot gesneden bochten, bij ons op de moderne indoorrolbanen leert je hele gezin beter en veilig skiën en snowboarden. Ouders en kind(eren), ieder op het eigen niveau en tempo. In je eigen taal. En: je bent dicht bij huis en bij ons is het altijd goed weer.

Voor onze jonge gasten: spelenderwijs leren

Onze leraren stemmen de kinder- en jeugdlessen af op de jonge wintersporters met leuke, kleurige materialen en in kindertaal. Ze leren de techniek met speelse en uitdagende oefeningen. ‘Kijk eens wat ik ook al kan!’ horen we vaak trots roepen, terwijl onder de helm een brede lach verschijnt. Als ouder ben je tijdens de les dichtbij. Dat is zeker voor jonge kinderen fijn. Je ziet dat de kinderen zekerder en behendiger worden op hun ski’s of board. De bochten gaan soepeler, de snelheid beter onder controle. Wel zo veilig, straks in de sneeuw.

Tieners en ouders: verbeter je skills, stoer en uitdagend

Voor ouder(s) is het de uitdaging om de kinderen bij te blijven houden, want ze leren snel. Tieners kunnen bij (redelijk) gelijk niveau samen met ouders of met elkaar op de baan lessen. Een goede motivatie om nog beter te worden!
Leer, blijf bij en verbeter je techniek. Ook als je wat angstig bent, sinds lange tijd weer op de latten staat of ervan droomt om behendiger een steilere of smalle piste af te dalen. We passen onze lessen aan aan wat jij wilt leren. De baansnelheid en hellingshoek kunnen we variëren. Stel je voor hoe het voelt als je zelfverzekerd soepel hopen sneeuw, slecht zicht of een smalle piste trotseert….

 

De indoorrolbaan: samen snel en efficiënt leren

De skileraar geeft maximaal drie mensen tegelijk les en ziet van dichtbij bij elke skiër of boarder welke aanwijzingen nodig zijn. In de grote spiegel zie je zelf ook precies hoe je beweging er uit ziet, wat een snel leereffect geeft.

Ook bij ons vind je apres-ski

In de pauze van je les en erna bestel je in onze gezellige, moderne skibar koffie, thee, fris, een biertje, limonade en lekkers. En wat dacht je van warme chocolademelk met apfelstrudel? Het hoort natuurlijk bij de sneeuwbeleving, samen nakletsen over de winteravonturen.

Alvast de sneeuw in

En over sneeuw gesproken, een paar keer per jaar organiseren we ‘echte sneeuw’- lessen bij de indoorsneeuwbaan. Met z’n allen alvast dat echte wintersportgevoel ervaren!
Zijn jullie er klaar voor? Dan kunnen de voorpret en de voorbereiding op je wintersport bij skischool Oosterhout beginnen.