Clinic waxen en slijpen

Samenwerking met Skischool Oosterhout

Snow-Made

MAAK KENNIS MET ONZE WAX EN SLIJP CLINICS

Deze winter organiseren we clinics waxen en slijpen! Elke maand tijdens het wintersportseizoen zal er een clinic georganiseerd worden. Speciaal hiervoor komt er een expert van Holmenkol naar de skischool, die je alles zal vertellen over het beste onderhoud van je ski’s of snowboard.

Deze kennis komt natuurlijk altijd van pas!

Waxen en slijpen

Wij krijgen de feedback van klanten dat vooral het slijpen van een ski of snowboard wat spannend kan zijn. Men is bang dat er iets mis kan gaan. Wij willen laten zien dat iedereen hun ski of snowboard kan onderhouden. Je gaat naar huis met de kennis en vertrouwen om je eigen materiaal te onderhouden. De clinic is bedoeld voor wintersporters van alle niveaus. Voor wintersporters die al wat ervaring hebben met het slijpen en waxen, en ook voor wintersporters die nog vrijwel niets weten over het zelf onderhouden van ski’s en/of snowboards. Het betreft een interactieve demonstratie, dus je hoeft zelf geen materialen mee te nemen. Clinics zullen ongeveer 2 uur duren. Tijdens de clinic zal op interactieve wijze gedemonstreerd worden hoe je ski’s of snowboards onderhoud.

Wanneer zijn deze clinics?

Ben je enthousiast geworden? Schrijf je dan snel in en mail naar info@skischool-oosterhout.nl
Voor 15 euro kan je al een clinic bezoeken (inclusief kop koffie/thee). Tijdens de clinic geldt een korting van 10% op het
volledige assortiment van Holmenkol.

Op de volgende data en tijden zullen er clinics georganiseerd worden:
Donderdag 9 november 19:30-21:30
Dinsdag 12 december 19:30-21:30
Zaterdag 6 januari 10:30-12:30
Dinsdag 6 februari 19:30-21:30

Bij veel animo zullen er extra events gepland worden. Interesse in een advanced/Race clinic,
heb je vragen of wil je meer informatie over de clinic? Stuur dan een mailtje
naar info@snow-made.nl

Zelf aan de slag?
Wil je na het volgen van de clinic zelf aan de slag maar heb je niet de juiste benodigdheden? Geen probleem! Koop alle benodigdheden voor het waxen en slijpen van je materiaal hier.

* Afmelden kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren. Ben je te laat met afmelden, dan is het helaas
niet mogelijk om je geld terug te krijgen.

AANMELDEN?

Neem contact met ons op!

FAQ

Veelgestelde vragen

Na het reserveren van de les heb je een bedenktijd van 7 dagen, neem hiervoor binnen 7 dagen contact op met info@skischool-oosterhout.nl. Vind de eerste les plaats binnen deze 7 dagen dan vervalt helaas de bedenktijd.

Vanwege uw veiligheid is het helaas niet mogelijk te vrij skiën op de rollerbaan. Er moet ten alle tijden een instructeur aanwezig zijn voor het bedienen van de baan.

Je bent altijd 15 minuten voor je les aanwezig bij de skischool zodat je omgekleed klaar staat bij de start van je les. Elke les bestaat uit 3 blokken van 10 minuten op de rollerbaan. Dit zorgt er voor dat je tussen de blokken voldoende tijd hebt om te rusten en weer op kracht te komen voor het volgende blok.

Dit kan helaas niet, per les moet gekozen worden tussen skiën of snowboarden. Wil je toch beide leren? Geen probleem, je kunt 2 losse lessen boeken.

Dat is geen probleem, tot 48 uur voorafgaand van de les kun je deze kosteloos verplaatsen. Dit geldt helaas niet voor een cursusles, deze kunnen niet verplaats worden. Neem hiervoor contact op met info@skischool-oosterhout.nl.

Je bent nooit uitgeleerd, wij willen dan ook onze gasten stimuleren, motiveren en triggeren om te blijven leren. Tussen skiën of snowboarden op een rollerbaan of in de sneeuw zit veel verschil. Op de rollerbaan leggen we vooral de focus op de techniek en het perfectioneren van je techniek. Door middel van de spiegels en 1 op 1 coaching zul je al snel merken dat je techniek en balans gevoel snel vooruit gaan.

Een specifiek aantal is lastig te zeggen, dit hangt af van het resultaat wat je wilt behalen. Gemiddeld zijn 6 tot 9 lessen voldoende om goed voorbereid op vakantie te gaan. Wij bieden proeflessen aan zodat we samen uw wensen en doelen kunnen bepalen.

Jazeker, u kunt voor meer informatie contact opnemen met info@skischool-oosterhout.nl.

Het gebruik van ski/snowboard zit bij de les inbegrepen. Wilt u gebruik maken van onze schoenen/ helm dan kunt u deze huren voor €4,- per stuk per les.

Dit skischool hanteert op de rollerbaan een helmplicht. Ben je niet in het bezit van een hem? Bij skischool Oosterhout kun je per les een helm huren.

Nee. Bij ons is het niet koud, je hebt dus geen handschoenen nodig.

Er zijn helaas geen lockers aanwezig, neem dus alleen essentiële spullen mee.

Eigen schoenen en helm is zeker aan te raden. Ski/ snowboard gebruikt u altijd van de skischool, deze zit niet bij de les inbegrepen. Wij hebben speciale materialen voor op de baan zodat het beste les rendement behaald wordt.

Bij ons op de rolbaan is het niet koud, wij raden dan ook aan om lekker zittende kleding aan te trekken die niet te warm is. Bij voorkeur een dunne skibroek en anders een lange broek. De baan is vochtig dus je kleding kan nat worden. Het is verstandig om hier rekening mee te houden. Net zoals in de bergen is het verstandig om meerdere laagjes aan te doen, zodat je altijd een laag kan uitdoen. Vergeet uiteraard je ski/ snowboard sokken niet.