Life is better on the slopes!

Skischool Oosterhout

Ga de uitdaging aan en ontwikkel & verbeter jou skills.

Leren skiën of snowboarden met alle persoonlijke aandacht? Boek een privéles en krijg een op een les van een gediplomeerde leraar. Ons team bestaat uit ervaren leraren die helpen je techniek te perfectioneren en zorgen ervoor dat je in vorm komt voor je vakantie. Wij gaan je volledig klaar stomen voor je vakantie en geven je zoveel mogelijk tips.

Wat neem je mee?

✔️ Luchtige skibroek/ lange sportieve broek
✔️ Ski/snowboard sokken
✔️ Eventueel helm en/of schoenen ( ook te huur bij Skischool Oosterhout)

Wat kun je verwachten?

Zorg dat je altijd 10 à 15 minuten voor de start van de les aanwezig bent. Samen met de leraar ga je 3 keer 10 minuten de baan op.  Volg je met 2 of 3 personen de privéles, dan vindt er elke 10 minuten een wissel plaats. Je krijgt dus altijd 30 minuten individuele les verdeeld over 60 minuten.

Na elke les noteert de leraar de voortgang van je lessen zodat de volgende les verder afgestemd kan worden op jou kunnen.

Privéles pakketten

Heb je de smaak te pakken, boek dan een privélespakket met 6 lessen. Dit pakket kun je voor zowel 1,2 en 3 personen aankopen.

Privéles van 60 minuten

Heb je de smaak te pakken en wil je 60 minuten persoonlijke aandacht, verleng je privéles naar 60 minuten. Deze lessen zijn ook te boeken met 2 of 3 personen.

Interesse? Bekijk hier de volledige tarievenlijst.

 

 

FAQ

Veelgestelde vragen

Na het reserveren van de les heb je een bedenktijd van 7 dagen, neem hiervoor binnen 7 dagen contact op met info@skischool-oosterhout.nl. Vind de eerste les plaats binnen deze 7 dagen dan vervalt helaas de bedenktijd.

Vanwege uw veiligheid is het helaas niet mogelijk te vrij skiën op de rollerbaan. Er moet ten alle tijden een instructeur aanwezig zijn voor het bedienen van de baan.

Je bent altijd 15 minuten voor je les aanwezig bij de skischool zodat je omgekleed klaar staat bij de start van je les. Elke les bestaat uit 3 blokken van 10 minuten op de rollerbaan. Dit zorgt er voor dat je tussen de blokken voldoende tijd hebt om te rusten en weer op kracht te komen voor het volgende blok.

Dit kan helaas niet, per les moet gekozen worden tussen skiën of snowboarden. Wil je toch beide leren? Geen probleem, je kunt 2 losse lessen boeken.

Dat is geen probleem, tot 48 uur voorafgaand van de les kun je deze kosteloos verplaatsen. Dit geldt helaas niet voor een cursusles, deze kunnen niet verplaats worden. Neem hiervoor contact op met info@skischool-oosterhout.nl.

Je bent nooit uitgeleerd, wij willen dan ook onze gasten stimuleren, motiveren en triggeren om te blijven leren. Tussen skiën of snowboarden op een rollerbaan of in de sneeuw zit veel verschil. Op de rollerbaan leggen we vooral de focus op de techniek en het perfectioneren van je techniek. Door middel van de spiegels en 1 op 1 coaching zul je al snel merken dat je techniek en balans gevoel snel vooruit gaan.

Een specifiek aantal is lastig te zeggen, dit hangt af van het resultaat wat je wilt behalen. Gemiddeld zijn 6 tot 9 lessen voldoende om goed voorbereid op vakantie te gaan. Wij bieden proeflessen aan zodat we samen uw wensen en doelen kunnen bepalen.

Jazeker, u kunt voor meer informatie contact opnemen met info@skischool-oosterhout.nl.

Het gebruik van ski/snowboard zit bij de les inbegrepen. Wilt u gebruik maken van onze schoenen/ helm dan kunt u deze huren voor €4,- per stuk per les.

Dit skischool hanteert op de rollerbaan een helmplicht. Ben je niet in het bezit van een hem? Bij skischool Oosterhout kun je per les een helm huren.

Nee. Bij ons is het niet koud, je hebt dus geen handschoenen nodig.

Er zijn helaas geen lockers aanwezig, neem dus alleen essentiële spullen mee.

Eigen schoenen en helm is zeker aan te raden. Ski/ snowboard gebruikt u altijd van de skischool, deze zit niet bij de les inbegrepen. Wij hebben speciale materialen voor op de baan zodat het beste les rendement behaald wordt.

Bij ons op de rolbaan is het niet koud, wij raden dan ook aan om lekker zittende kleding aan te trekken die niet te warm is. Bij voorkeur een dunne skibroek en anders een lange broek. De baan is vochtig dus je kleding kan nat worden. Het is verstandig om hier rekening mee te houden. Net zoals in de bergen is het verstandig om meerdere laagjes aan te doen, zodat je altijd een laag kan uitdoen. Vergeet uiteraard je ski/ snowboard sokken niet.